| Autor |
Wyślij |
|
|
|
|
Użytkownik
|
Srednio przepadam za symulatorami [wole sieczki typu burnout] ale Forza3 wyglada oblednie  Jak bede mial wiekszy przyplyw gotowki to na pewno sie zaopatrze. Jeszcze ostatnie pytanie do obeznanych: kloc ma zflashowany naped, czyta "kopie zapasowe". Jako, ze ja raczej gram tylko na oryginalach, bede w stanie pograc na xbox live? Czy wykryja i zbanuja od razu, nawet jak bedzie oryginal w srodku? _______________ Xbox 360Slim 250GB * Nintendo Wii * Nintendo DS classic * GameCube * PlayStation2 fat * PSone 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Wykryją i zbanują, pomimo oryginałów. Resonance of Fate już mnie znudziło, 7 chapter i wysiadam. Gra nie ma już nic nowego do zaoferowania, jest NUDNA. Fabuła potraktowana totalnie po macoszemu, nie zachęca do dalszej gry. Monotonia rozgrywki dobija, w każdym rozdziale robimy praktycznie to samo, nawet lokacje przez całą gre specjalnie się nie zmieniają. System walki nie rozwija się w żaden sposób, nie ma nawet motywacji w postaci nowych ataków do odkrycia, nic. Szczerze wątpie, że kiedykolwiek powróce do tej gry 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Heh, ja doszedłem chyba do 10 rozdziału, ale też w 7 czy 8 musiałem sobie zrobić porządną przerwę. Ponoć później gra się robi znowu fajna, walki się bardzo rozkręcają i w ogóle wyglądają inaczej, ale jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Niestety, te wszystkie nowe jRPGi są strasznie monotonne (Star Ocean bije chyba wszystkie rekordy, podobnie FFXIII, Resonance of Fate nudzi się po 20h, Eternal Sonata też mnie nie wciągnęła). Ze starszych gier ostatnio przeszedłem tylko FFVII, ale tam nudy i przesytu nie odczuwałem ani przez moment. Podobnie z FFT.
Chciałem zrobić sobie platynę w Yakuzie 3, ale chyba nie dam rady. Wykonałem już prawie wszystkie questy, rozwaliłem hitmanów, zrobiłem wszystko na arenie i lada moment zostaną do zdobycia już tylko trofea za mini gry. I tutaj chyba będę sobie musiał odpuścić...
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Deus Ex ma 10 lat! Z tej okazji wszyscy zakładają czarne prochowce, czarne okulary i idą w miasto walczyć z rządowymi konspiracjami!  I przy okazji modlić się, żeby Eidos nie spieprzył DX 3. Mam nadzieję, że wywołam zamierzony efekt   _______________ If you're good at something, never do it for free. « Ostatnia zmiana: Grimm, 22 cze 2010, 18:04. »
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Ano  DX bylo genialna  i oby 3ka tez trzymala poziom 1ki. A gram sobie teraz w last remnanta, nawet duzo tych questow pobocznych  _______________ PS3 / PS2 / PSX / GBC / Iphone 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Mam ochote reinstallnac, gdybym tylko mial Deusa... A wydania z klasyki gier nie kupie, bom wybredny  Dragon Quest Monsters: Joker na ukonczeniu. Juz w zasadzie moglbym isc na final bossa ale jednak lapanie potworkow i ustawanie druzyny bawi bardziej  Tymbardziej, ze ponoc mozna w jakis sposob zdobyc dla swojej druzyny bossow z poprzednich dq. A jako, ze czasu zrobilo sie wiecej i poczulem sie nostalgicznie - wrocilem do dziecinstwa i przygodowek point & click  Na ruszt wrzucilem Beneath a Steel Sky i poki co jest swietnie. Bardzo dobry soundtrack, genialne rysunki intro i tła [zaangazowanie Davea Gibbonsa zdecydowanie na plus], calkiem ciekawa fabula i przegenialne dialogi. Z jednej strony ciezki klimat, nawet nieco rozbebeszonych cial sie pojawilo, a z drugiej przezabawne kwestie bohaterow  Dawno juz tak sie przy grze nie usmialem [dla przykladu: wozny krzyczy na nas, ze zabralismy mu kanapke, bo zanieczyscilismy ja mikro-orgazmami  ]. Zagadki poki co logiczne i wszystkie z sensem - nie jest bardzo latwo, ale predzej czy pozniej wpadamy co trzeba zrobic. Na minus jedynie srednio podlozone glosy, ale czego sie spodziewac po 94r. _______________ Xbox 360Slim 250GB * Nintendo Wii * Nintendo DS classic * GameCube * PlayStation2 fat * PSone 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
http://www.gamingeverything.com/2010/6/20_minutes_of_deus_ex_human_revolutiongameplay z deus ex 3. Nigdy nie grałem w poprzedniczki, a to co zaprezentowano na filmiku bardzo mi się podoba 
|
|
|
|
|
Handlarz organów
|
Grimm napisał(a) Mam nadzieję, że wywołam zamierzony efekt 
Zgiń, przepadnij siło nieczysta... ehh nowy komp w serwisie więc w sumie równie dobrze mogę znowu przejść deusa _______________ One Timex digital watch, broken. One unused prophylactic... One soiled. One black suit jacket, one pair black suit pants. One hat: black. One pair of sunglasses. $23.07. Sign here. 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Garść info o FF Versus XIII - wszystkie screeny przedstawiają grafikę w czasie rzeczywistym - za poruszanie chmur odpowiada silnik - otwarte, wielkie tereny; świat ma być naprawdę olbrzymi a jego przejście zajmie sporo czasu - walki i eksploracja odbywają się bez loadingów (nie licząc przeskoków między większymi lokacjami) - w FFvXIII przeciwników widać na mapach, ale niektórzy mogą nas dopaść znienacka - walki wyglądają tak dobrze że wielu nie uwierzy w to co zobaczy… - … choć grafika ma się jeszcze poprawić - możemy niszczyć obiekty stojące nam na drodze - będzie można używać samochodu; można do niego wsiąść i wysiąść w każdej chwili - gra zostanie zapowiedziana z pompą ale Nomura nie podał konkretów - w zespole panuje wysokie morale - nowe zapowiedzi (tzn. innych tytułów Square Enix) – na TGS   Klimat + otarty świat + prawdopodobnie niesamowite walki, oj może być killer i pomimo tego jak zapowiadała się trzynastka i co z niej wyszło to i tak ciągle wierze w versusa 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Wow!!! No to ładna niespodzianka, trzeba czekać na ogłoszenie premiery. 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
@Dahaka Wykorzystam te screeny i i bezpośrednio to co napisałeś w newsie na SZ. Zakładam , że mam twoją zgodę. Albo nie, skorzystam bezpośrednio z Kontowni « Ostatnia zmiana: Astarell, 23 cze 2010, 16:02. »
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
No o zgodę to nie mnie pytaj, bo to nie moje, tylko właśnie skopiowane z kontowni 
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Początkowo myślałem, iż to twój tekst oparty o jedno ze źródeł, no ale poniewczasie zauważyłem, że to skopiowane z kontowni.
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Ja ostatnie 1,5 miesiąca spędziłem grając wciąż w jedną grę - MGS: Peace Walker. Nie zdecydowałem jeszcze na 100% czy jest to mój ulubiony MGS, ale z pewnością to tej części poświęciłem najwięcej czasu - najpierw nabijając 60 godzin na japończyku, potem już na własnym europejskim egzemplarzu kolejne 50 i gram dalej. Fantastyczny tytuł, a masa elementów RPG tylko mu służy. Absolutnie polecam.
|
|
|
|
|
Użytkownik
|
Beneath a Steel Sky padlo. Szkoda, ze tak krotkie, bo czuje ogromny niedosyt. Przynajmniej zakonczenie swietne  Chcialbym zobaczyc ta fabule w wersji filmowej. _______________ Xbox 360Slim 250GB * Nintendo Wii * Nintendo DS classic * GameCube * PlayStation2 fat * PSone 
|