|---|---|
|
#3946 06 wrz 2010, 21:05
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Maj 2008
|
Astarell -> nie powiem propozycja świetna, ale raczej odpuszczę... do tej pory wahałem się co Ci odpisać (bo PSP za 500 zł z taki gierkami to nie lada okazja), ale raczej nie miałbym okazji się nacieszyć konsolką, za dużo zajęć mi się ostatnimi czasy namnożyło... za to widzę, że Piotrek się zainteresował, więc nie ma tego złego...
![]() _______________ "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn" |
|
#3947 06 wrz 2010, 22:10
|
|
|
Użytkownik
|
Propozycja super, model konsoli też właśnie ten bym ewentualnie chciał, ale mocno się waham. Cena i gry - rewelacja. Nie wiem, co robić, bo gier z PS2, PS3 i Wii zalega już pełno, nie mam kiedy w to wszystko grać, a jeszcze jedna konsola w ogóle pogorszyłaby sprawę. :/
|
|
#3948 07 wrz 2010, 7:00
|
|
Handlarz organów
|
|
|
#3949 07 wrz 2010, 12:36
|
|
|
Użytkownik
|
No i pierwszy Epic "za mną". Razem z gildią wybrałem się na pierwszy Epicki dungeoncrawl, przy którym słowo crawl zyskuje całkiem nowego znaczenia. Musiałem wybyć z zadania tuż przed końcem (ehh... czasu nie starczyło), a jak się spytałem później osób z gildii ile właściwie to trwało i wyszło na to, że trwało to prawie 4 godziny woha.
Potwory miały potworne Ilości punktów życia i klasę pancerza (nawet po obniżeniu ich klasy pancerza o 8 punktów z połowa szczał miała trudności z przebiciem się ponad grazing hits). By zabić jednego, samemu potwora potrzebowałem ponad 2 minuty. Po tej wyprawie doszedłem do wniosku, że nie jestem jeszcze gotowy na zadania epickie. Chociaż z tego co widziałem to nasz czarodziej także nie był gotowy na zadania epickie (rzucał zaklęcia takie jak deszcz kwasu). Do tego dowiedziałem się przy okazji, że zadania z pustyni są niezwykle trudne na poziomie epickim. Moja nowa paczka (ta z zadaniami epickimi). Pustynia nocą, a w oddali przeraźliwie wyglądająca forteca. ![]() Dalej pustynia nocą. Tym razem widok na krypty pełne mumii. ![]() Co tam wyskakuje z za rogu? ![]() A tutaj "trąba piaskowa" na pustyni. Niestety nie przenosi w inne miejsce tak jak te w golden sun-ie. ![]() |
|
#3950 07 wrz 2010, 16:55
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Paź 2008
|
Sprzedaje PSP bo chce sobie kupić Nintendo DS z RC Cardem (wprawdzie na nowe nie wystarczy, ale może znajdę gdzieś używane w dobrym stanie).
Szczerze powiem, że było już kilku chętnych, ale jak na razie nikt się nie zdecydował. Była już prawie pewna transakcja z gościem z Bogatynii, no ale przyszła powódź i nic z tego nie wyszło. PS: Gry posiadają oryginalne pudełka oraz instrukcję, dorzucam też pokrowiec na konsolę kupowany oddzielnie, ale kabel USB i słuchawki to już trzeba sobie samemu załatwić. Nie jestem też pewien czy w obecnym stanie jest możliwe do przerobienia... |
|
#3951 08 wrz 2010, 9:54
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Cze 2008
|
aktualnie katuję Zeldę: Twilight Princess na GameCube (dorwałem przerobionego chipem z całym okablowaniem, muszę jeszcze tylko wykombinować coś na gry multidyskowe bo jest jakoś przerobiona że problem będę z tym miał). początek trochę nudny ale mam nadzieję że się rozkręci. no i Metroid Prime, a gdy kumpel ma czas to razem gramy w Resident Evil 5 przez coopa, oj miodzio wtedy jest.
![]() kilka słów jednak o GaCku, konsolka miła dla oka, na płaskim TV 22" FullHD obraz jest okropny ale da się znieść, największą jednak wadą jest pad. ja, gracz przyzwyczajony do DualShocka 3 mam trudności z przestawieniem się na tego od GC, inne rozmieszczenie grzybków no i nie chodzą tak płynnie jak te od w/w DS. ale ale, przejdę co mam przejść na GaCka i pozbywam się go. lista gier do zaliczenia nie jest jakaś wielka (gdybym miał stworzyć podobną dla PSP/PS2 to życia by mi nie starczyło). _______________ PS3 + PSP « Ostatnia zmiana: Orius, 08 wrz 2010, 9:59. » |
|
#3952 08 wrz 2010, 14:38
|
|
Handlarz organów
|
To daj wtedy znać cenę itp |
|
#3953 09 wrz 2010, 12:02
|
|
Handlarz organów
|
A ja chyba po raz 5ty ukończyłem demko Recettear, gra już zakupiona w przedsprzedaży (1wsza gra jaką zakupiłem w przedsprzedaży, heh) i tylko czekam na jutrzejszą premierę
aha, NiBl, Desty gratuluje zwycięstwa w tajnym konkursie organizowanym przez JRK's RPGs. Gratuluje wygranych nagród, po szczegóły zapraszam do wiadomości PM którą otrzymaliście. |
|
#3954 09 wrz 2010, 14:42
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Lip 2008
|
Dziękuje za piękną nagrodę
O żeby nie offtopować to gram sobie na zmianę w Mirror's Edge i Fable 2 Fable jest świetne, ale bardziej niż walka wciąga mnie wykupywanie nieruchomości, miłosne podboje i wszystko inne co nie jest związane z głównym wątkiem ![]() |
|
#3955 09 wrz 2010, 17:27
|
|
|
Użytkownik
|
Taaa... ta nagroda szykowała się dla mnie od dłuższego czasu. Niestety chwilowo nie jestem w stanie jej "odebrać".
|
|
#3956 10 wrz 2010, 19:38
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Cze 2008
|
O, i udało mi się wygrać oryginalne Lost Kingdoms za 26 zł na allegro.
Będzie w co grać. ^_^Twilight Princess się rozkręca, gra jest naprawdę świetna! Poleci ktoś jakieś gry na GC na dwóch graczy? ![]() _______________ PS3 + PSP |
|
#3957 10 wrz 2010, 19:40
|
|
Użytkownik
|
Po raz kolejny obalam Golden Suna ,tym razem juz na DSie
![]() Chcialbym tym razem 100% side-questow zrobic ![]() |
|
#3958 11 wrz 2010, 22:29
|
|
Użytkownik
|
Właśnie mi szczęka opadła:
http://www.paradoxplaza.com/games/europa-universalis-iii-divine-wind Po "Heir to the Throne" nie spodziewałem się żadnego nowego dodatku (tym bardziej, że gra ma już swoje lata), a tu taka niespodzianka ![]() Teraz tylko czekać na "Magna Mundi" ![]() _______________ "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn" |
|
#3959 12 wrz 2010, 1:22
|
|
Administrator
|
Ooo, świetna wiadomość
. Ja w Eu-Eu2-Eu3 zagrywam się cały czas od dnia premiery "1" (dziś też 2 godzinki sam nie wiem kiedy mi zleciały). A jako że nowa zawartość do Lotro opóźni się o te 2-3 tygodnie, to bez wyrzutów sumienia znów gram sobie w Age of Conan. I żeby nie było za łatwo, znów zaczynam od nowa - tym razem conqueror (uważny czytelnik zauważy, że pierwsza postać, którą prawie do 70 levelu doprowadziłem to też był conq -a co, podoba mi się!). Na dzień dzisiejszy dobiłem do leveliku 36. Idzie niesamowicie szybko, ale nigdzie mi się tym razem nie spieszy. Obrazki będą może jutro (ale i tak pewnie wam się już conanowe przejadły ;-)). |
|
#3960 13 wrz 2010, 10:15
|
|
Użytkownik
|
Katuję Amnesię: The Dark Descent, nową grę twórców Penumbry. Mocny kandydat do miana najstraszniejszej gry w dziejach.
Urozmaicenia w porównaniu z Penumbrą to m.in.: systemu zdrowia psychicznego (podobny do tego, który został zastosowany w Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth), brak możliwości bronienia się przed napastnikami, ciekawsza fabuła i interesujący antagonista. Ponadto, Warhammer 40:000 - Dawn of War część pierwsza + dodatki. Znajomy polecił, mówiąc, że lepsze od Starcraft 2. I staram się zmusić do ponownego przejścia Alpha Protocol, ale coś mi nie idzie. IMHO koncept rewelacyjny, ale wykonanie poniżej przeciętnej. Ciekawe czy nadchodząca łatka coś zmieni. Dzięki temu Recettear stał się moim celem zakupowym ktoś wie, czy wyjdzie pudełkowa wersja?_______________ If you're good at something, never do it for free. |
Strona: « < ... 260 261 262 263 264 265 266 267 268 ... > »
Forum JRK's RPGs działa pod kontrolą UseBB 1